Какво е ефективното решение:

  POLUX Forte е специално създаден двуфазен продукт, подобряващ един или повече от показателите, характеризиращи качеството и количеството на спермата, като така допринася за нормалния фертилитет и възпроизводство и подкрепя репродуктивната способност на мъжа. 

  POLUX Forte e сперм – мултикомплекс с клинично доказана ефективност на активните вещества, подсилващ виталността на сперматозоидите в семенната течност, както и тяхната подвижност и оплодителна способност. Повишава сигнификантно броя на нормо – морфологичните сперматозоиди в еакулата. Спомага за постигането на подобрен енергиен метаболизъм, на защитени тъкани и особено на сперматозоидите от нараняване от свободните радикали.

 

 

POLUX Forte pack

 

 

 

Тези ефекти са свързани с наличието на прецизно балансирана група карнитини, микроелементи, витамини и коензим, подобряващи бета оксидацията на митохондриалните мастни киселини - важен път за производството на енергия в делящите се клетки.

 

 

Как да се приема

Всяка опаковка съдържат два вида твърди капсули – 10 зелени и 20 бели.

Започнете месечния прием със зелените капсули и продължете с белите капсули. Всеки следващ месец се повтаря същия начин на приемане. Това редуване на двете фази, предпазва организма от привикване към стимулацията.

Тъй като образуването на сперматозоидите отнема приблизително 16 седмици, Health Hub ви препоръчва минимален период на прием от 4 (четири) месеца.

 

Състав

 

POLUX Forte - купи

КУПИ ОНЛАЙН