Какво е ефективното решение:

  POLUX Forte е специално създаден двуфазен продукт, подобряващ един или повече от показателите, характеризиращи качеството и количеството на спермата, като така допринася за нормалния фертилитет и възпроизводство и подкрепя репродуктивната способност на мъжа. 

  POLUX Forte e сперм – мултикомплекс с клинично доказана ефективност на активните вещества, подсилващ виталността на сперматозоидите в семенната течност, както и тяхната подвижност и оплодителна способност. Повишава сигнификантно броя на нормо – морфологичните сперматозоиди в еакулата. Спомага за постигането на подобрен енергиен метаболизъм, на защитени тъкани и особено на сперматозоидите от нараняване от свободните радикали.

 

POLUX Forte pack

 

POLUX Forte - купи

 

Тези ефекти са свързани с наличието на прецизно балансирана група карнитини, микроелементи, витамини и коензим, подобряващи бета оксидацията на митохондриалните мастни киселини - важен път за производството на енергия в делящите се клетки.

 

 

POLUX Forte е предназначен за всички мъже, които:

√  Желаят да създадат здраво потомство;

√  Водят начин на живот, свързан с: тютюнопушене, честа употреба на алкохол, стрес, намалена физическа активност, излагане на вредности от химичен и физичен характер;

√  Страдат от нарушение на количествените и качествени показтели на спермата;

√  Преживяват инфертилитет;

√  Се възстановяват от варикоцеле или вазектомия;

√  Се подготвят за асистирана репродукция

Оказва позитивно въздействие върху сексуалното желание на мъжа.  

Как да се приема

Всяка опаковка съдържат два вида твърди капсули – 10 сини (Фаза 1) и 20 бели (Фаза 2).

Започнете месечния прием със сините капсули и продължете с белите капсули. Всеки следващ месец се повтаря същия начин на приемане. Това редуване на двете фази, предпазва организма от привикване към стимулацията.

 

POLUX Forte - начин на приемане


Внимание:

Неправилното съхранение - при висока или променлива влажност, както и при температура извън интервала 10-25ºС, може да доведе до промяна в характеристиките и вида на продукта.

Колко дълго трябва да продължи приема

Продуктът би следвало да се приема постоянно, докато бременността бъде успешно постигната. 

Тъй като образуването на сперматозоидите отнема приблизително 12 седмици, Health Hub ви препоръчва минимален период на прием от четири месеца. Следователно трябва да започнеш приема на продукта най-малко три месеца преди планираното постигане на бременност.

POLUX Forte - състав

POLUX Forte - купи

КУПИ ОНЛАЙН